TÝM MEZINÁRODNÍ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘE bpv BRAUN PARTNERS POSÍLIL NOVÝ ADVOKÁT A DAŇOVÝ PORADCE

18. 11. 2014

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 18. listopadu 2014

TÝM MEZINÁRODNÍ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘE bpv BRAUN PARTNERS POSÍLIL NOVÝ ADVOKÁT A DAŇOVÝ PORADCE

Tým advokátní kanceláře bpv Braun Partners Praha se rozšířil o nového advokáta Oldřicha Krkošku a daňového poradce Vítězslava Wajtra. Oldřich Krkoška posílí tým zabývající se obchodním právem a energetickým právem. Vítězslav Wajtr bude mít v advokátní kanceláři bpv Braun Partners na starosti daňové aspekty právního poradenství.

Mgr. Oldřich Krkoška má za sebou již více než pětileté zkušenosti z mezinárodního prostředí bpv Braun Partners a specializuje se především na právo obchodních společností a obchodní právo, energetické právo a poštovní právo. Oldřich Krkoška vystudoval právo na Karlově univerzitě v Praze a hovoří plynně anglicky a rozumí německy.

Ing. Vítězslav Wajtr se daňové problematice věnuje již od roku 1997. Vminulosti působil u renomovaných mezinárodních firem Lovells a PwC. Ve své poradenské praxi se zabývá především daněmi z příjmů fyzických a právnických osob, daňovými aspekty transakcí s nemovitostmi a fúzí a akvizic. Vítězslav Wajtr je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze a hovoří plynně anglicky a německy.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře v České republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působící ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české, slovenské i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří fúze a akvizice, právo obchodních korporací, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými, slovenskými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Daniela Nácovská, Marketing Specialist daniela.nacovska@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
24. 7. 2019

ANTARIS SOLAR GROUP prodávala fotovoltaiku a bpv BRAUN PARTNERS byli u toho!

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
8. 11. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala kupujícímu společnosti EUROPIN, předního life science výrobce na západním Slovensku

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
16. 7. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala rezidenčnímu fondu MINT při akvizici části projektu Vysočanský mlýn