RATINGOVÁ PUBLIKACE IFLR 1000 DOPORUČUJE ADVOKÁTY Z bpv BRAUN PARTNERS

1. 12. 2015

Tiskové zprávy

PRESS RELEASE Date: 1.12.2015

RATINGOVÁ PUBLIKACE IFLR 1000 DOPORUČUJE ADVOKÁTY Z bpv BRAUN PARTNERS

Společnost bpv BRAUN PARTNERS byla znovu doporučena v novém vydání IFLR pro rok 2015.

Mezinárodní advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS obdržela opětovné ocenění jedné z doporučovaných advokátních kanceláří publikací IFLR 1000, která patří ke třem nejvíce uznávaným mezinárodním publikacím pro právníky. Služby bpv BRAUN PARTNERS byly analyzovány profesionály pracujícími pro ratingovou publikaci, po získání anonymních klientských referencí a referencí renomovaných právníků z ostatních advokátních kanceláří.

„Ocenění značí velmi silnou pozici naší pražské a bratislavské kanceláře, jak v právní oblasti tradičních, tak i obnovitelných zdrojů energie, odrážející také inovativní produkty a transakce, u kterých jsme poskytovali naše poradenství,“ říká Arthur Braun, vedoucí partner bpv BRAUN PARTNERS. „V oblasti obchodního práva a fúzí a akvizic máme za sebou velice úspěšný rok, opět jsme si tuto u nás tradičně silnou pozici v daných právních oblastech potvrdili“, dodává partner David Vosol.

IFLR 1000 doporučuje odborníky z bpv BRAUN PARTNERS v následujících oblastech:

  •   ENERGETIKA A INFRASTRUKTURA – PAVEL VINCÍK
  •   FINANČNÍ PRÁVO, KORPORÁTNÍ PRÁVO A FÚZE A AKVIZICE – IGOR AUGUSTINIČ,

    DAVID VOSOL, PAVEL VINCÍK

    Jsme velmi vděční za anonymní feedback od klientů, který naši kolegové obdrželi. Zde uvádíme některé názory a recenze našich klientů poskytnuté IFLR 1000:

    Energetika a infrastruktura

    „bpv Braun Partners působí voblasti energetiky. Pod vedením Pavla Vincíka je jejich praxe nejvýraznější pro své poradenství v oblasti právních předpisů a sporů.“

    „Tato advokátní kancelář nám poskytla poradenství ohledně smluv, právních předpisů a sporů týkajících se energetiky. Tuto společnost důrazně doporučujeme pro její odborné znalosti v oblasti energetiky a její profesionální služby. Společnost bpv Braun Partners nám poskytla velmi kvalitní služby a pomohla nám dosáhnout našich cílů. Znalosti týmu právníků v oblasti energetiky a utilit jsou perfektní a velmi aktuální,“ říkají klienti. Další klient pochválil tým právníků pro jejich „skvělou práci“ a „výbornou komunikaci“.

    Aktuální pracovní portfolio kanceláře zahrnuje několik případů pro klienty v sektoru solární energetiky popírající státní příspěvky na projekty fotovoltaických elektráren. Kancelář také poskytovala poradenství klientům v oblasti obnovitelných zdrojů energie, a to v oblasti odprodejů a restrukturalizace.

    Finanční a korporátní právo, fúze a akvizice

    Klienti říkají: „bpv Braun Partners získává pozitivní feedback od mnoha klientů“. „Poskytují jasné rady, vždy jsou k dispozici, mají strukturovaný pracovní styl a jejich team je na velmi vysoké úrovni“.

    Významným krokem kanceláře v oblasti bankovnictví byla také spolupráce s mezinárodním věřitelem na několika projektech financování solárních elektráren pod vedením Davida Vosola.

    Příkladem nedávných projektů bpv Braun Partners v oblasti fúzi a akvizic v České republice může být například poradenství Davida Vosola ohledně akvizice středně velkého výrobního závodu, s pobočkami v ČR a Německu, a dále pak poradenství Pavla Vincíka pro společnost Solar Systems při koupi solární elektrárny MW o výkonu 3MW.

    Na Slovensku byla společnost bpv Braun Partners velmi aktivní v oblastech restrukturalizace a nemovitostí. Vedoucí partner kanceláře Igor Augustinič poskytoval poradenské služby společnosti Hypo-Bank Burgenland ve věcech financování různorodých nemovitých projektů.

    V oblasti fúzí a akvizic se bratislavská kancelář podílela na akvizicích, prodejích, společných podnicích a due diligence v takových odvětvích, jako je logistika, výroba a energetika.

    Kontakt
    bpv BRAUN PARTNERS s.r.o. Iva Vosolová, Marketing Manager iva.vosolova@bpv-bp.com
    tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
5. 8. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici obchodního centra Opatovská

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 12. 2019

bpv BRAUN PARTNERS poskytli poradenství fondu z portfolia společnosti Aventicum Real Estate v souvislosti s rekonstrukcí a rozšířením hotelu Marriott Praha

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
6. 2. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Unicapital Energy při akvizici společnosti PSP Technické služby