Pražský tým bpv BRAUN PARTNERS posiluje o německého advokáta Tomáše Chmelíka

15. 9. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 15. 9. 2021

Pražský tým bpv BRAUN PARTNERS posiluje o německého advokáta Tomáše Chmelíka

K 1. září 2021 nastoupil do řad odborníků kanceláře bpv BRAUN PARTNERS německý advokát a usazený evropský advokát v ČR Dr. iur. Tomáš Chmelík, LL.M., který se ve své praxi specializuje zejména na německé právo, duševní vlastnictví, IT a e-commerce a ochranu osobních údajů (GDPR).

„Jsme rádi, že se Tomáš po mnoha letech v Německu rozhodl vrátit do České republiky a bude nám pomáhat svými odbornými znalostmi jak v oblasti českého právního poradenství, tak při řešení problémů českých firem v Německu. Těší mne, že se těmito personálními změnami stále potvrzuje naše přední pozice v oblasti německého práva, na které se na lokálním trhu jako jedni z mála zaměřujeme v českém jazyce“, uvítal nového kolegu managing partner Arthur Braun.

Tomáš je absolventem Právnické fakulty Albert-Ludwigs-Universität Freiburg (Staatsexamen, Dr. iur.) a University of Edinburgh (LL.M.) ve Velké Británii, kde se zaměřoval na právo duševního vlastnictví. Před německými advokátními zkouškami absolvoval stáže vpředních německých advokátních kancelářích a na Ministerstvu zahraničních věcí Spolkové republiky Německo.

Vyjma České advokátní komory je také členem Advokátní komory v Mnichově, Německo-českého spolku právníků a Alumni klubu DAAD v České republice.

Před příchodem do bpv působil Tomáš jako advokát v Ernst & Young Law GmbH.

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2020

bpv BRAUN PARTNERS opět boduje u prestižní britské rankingové společnosti Chambers and Partners

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
1. 1. 2013

Liberizace poštovního trhu

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
23. 6. 2013

bpv Hügel Rechtsanwälte advise Erste Group Bank AG in a EUR 660.6 million capital increase