Pivovary Topvar, klient bpv Braun Partners, v nových prostorách

9. 5. 2016

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 9. května 2016

Pivovary Topvar, klient bpv Braun Partners, v nových prostorách

Advokátní kancelář bpv Braun Partners poskytla společnosti Pivovary Topvar (součást největší pivovarnické skupiny na světě SABMiller) komplexní právní poradenství spojené s vyjednáváním a následným uzavřením nájemní smlouvy na nové prostory své centrály na Slovensku.

Pivovary Topvar tak získali v budově Polus Tower I v Bratislavě své nové sídlo, kde mají pronajaté kancelářské prostory o rozloze ca 1000 m2 a stali se jedním z kotevních nájemců v rekonstruované a modernizované administrativní budově ve vlastnictví Immofinanz.

„Jsme moc rádi, že jsme byli našemu klientovi Pivovary Topvar nápomocní při negociaci a uzavření nájemní smlouvy na vhodnější prostory, které lépe uspokojí aktuální potřeby firmy a jejich zaměstnanců. Tyto prostory nabízí našemu klientovi větší flexibilitu na bratislavském nemovitostním trhu a představují velice vyvážený poměr ceny a kvality, uvedl partner slovenské pobočky bpv Braun Partners Igor Augustinič.

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS tento rok slaví 10 let svého působení. Řadí se mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře vČeské republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působící ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české, slovenské i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými, slovenskými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více informací na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Ing. Iva Vosolová, Marketing Manager iva.vosolova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
red-court-ext-01 (1)
25. 3. 2022 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS radila J&T REAL ESTATE CZ při pronájmu budovy Red Court v pražském Karlíně holdingu Czechoslovak Group

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
19. 4. 2013

Ratingová publikace Legal 500 doporučuje i v roce 2013 advokáty z bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 5. 2017

LEGAL 500 doporučuje advokáty z bpv BRAUN PARTNERS