MICHAL MARHEFKA POSILNIL TÍM MEDZINÁRODNEJ ADVOKÁTSKEJ KANCELÁRIE bpv BRAUN PARTNERS

18. 6. 2014

Tiskové zprávy

TLAČOVÁ SPRÁVA

Dátum: 18. 6. 2014

MICHAL MARHEFKA POSILNIL TÍM MEDZINÁRODNEJ ADVOKÁTSKEJ KANCELÁRIE bpv BRAUN PARTNERS

Tým medzinárodnej advokátskej kancelárie bpv BRAUN PARTNERS v Bratislave posilnil advokát Mgr. Michal Marhefka špecializujúci sa predovšetkým na oblasť korporátneho a správneho práva a nehnuteľnosti. Za obdobie svojej profesionálnej kariéry získal i množstvo cenných skúseností v oblasti obnoviteľných zdrojov energií a fúzií a akvizícií. Zastupoval taktiež klientov v sporoch a podieľal sa na viacerých transakciách pre domácu i medzinárodnú klientelu.

Michal Marhefka študoval právo na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave a na univerzite vo Fribourgu vo Švajčiarsku. Ekonomické vzdelanie v oblasti managementu získal na Univerzite Komenského vBratislave. Do bpv BRAUN PARTNERS prišiel po predchádzajúcom pôsobení v medzinárodných kanceláriách Weinhold Legal a SCWP Schindhelm v Bratislave. Hovorí plynulo po anglicky a nemecky.

O spoločnosti:

Advokátska kancelária bpv BRAUN PARTNERS sa patrí medzi popredné medzinárodné advokátske kancelárie v Českej a Slovenskej republike. Zároveň je taktiež zakladajúcim členom bpv LEGAL, medzinárodná aliancia advokátskych kancelárií, pôsobiacej v strednej a východnej Európe. Jej tím tvorí viac ako 35 právnikov a ponúka svojim klientom, ktorí patria k najvýznamnejším slovenským, českým i medzinárodným spoločnostiam, komplexné služby vo väčšine oblastí práva. Medzi hlavné oblasti zamerania advokátskej kancelárie bpv BRAUN PARTNERS patrí fúzia a akvizícia, právo obchodných spoločností, právo nehnuteľností, a taktiež aj daňové poradenstvo. Jej špecialisti sa zaoberajú taktiež právom duševného vlastníctva a IT, súťažným právom, energetickým a pracovným právom a zastupujú svojich klientov pred slovenskými, českými a medzinárodnými súdmi a v rozhodcovských konaniach. Viac info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Eva Deverová, Marketing Specialist eva.deverova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
29. 4. 2019

bpv BRAUN PARTNERS znovu zařazena do prestižního žebříčku Legal 500

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
18. 12. 2020

bpv BRAUN PARTNERS radila společnosti IMMOFINANZ při akvizici dvou retail parků od společnosti Mitiska REIM

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
5. 3. 2020

Společnost bpv BRAUN PARTNERS v rámci aliance bpv LEGAL poskytovala právní poradenství První novinové společnosti a.s.