MEZINÁRODNÍ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ bpv BRAUN PARTNERS POSKYTUJE PRÁVNÍ PORADENSTVÍ PŘI VÝSTAVBĚ CITY ARENA V TRNAVĚ

16. 5. 2014

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 16.5.2014

MEZINÁRODNÍ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ bpv BRAUN PARTNERS POSKYTUJE PRÁVNÍ PORADENSTVÍ PŘI VÝSTAVBĚ CITY ARENA V TRNAVĚ

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytuje právní poradenství pří výstavbě multifunkčního komplexu CITY ARENA – Stadión Antona Malatinského. Tento ojedinělý projekt je největší připravovaná soukromá investice v Trnavě, která vyroste na místě technicky i morálně zastaralého fotbalového stadionu. Nejedná se však pouze o fotbalový stadion, ale i o nákupní centrum s plochou 23.660 m2, Multiplex Cinema s 600 místy, k dispozici bude i 1000 parkovacích míst a zázemí pro administrativu o rozloze 2.670 m2. „Poskytujeme komplexní právní poradenství v souvislosti s pronájmem prostor v obchodním centru. Mix nájemců a dosavadní průběh uzavírání smluv ukazuje na to, že projekt má potenciál stát se jedním z nejúspěšnějších projektů nákupních center v regionech na Slovensku“ říká Igor Augustinič, partner a vedoucí bratislavské pobočky bpv BRAUN PARTNERS.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře v České republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působící ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české, slovenské i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv Braun Partners patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými, slovenskými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Eva Deverová, Marketing Specialist eva.deverova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
legal500

bpv BRAUN PARTNERS si letos v žebříčku Legal 500 2023 polepšila v oblasti korporátního práva, sporů a energetiky

Obzvláště nás těší, že se bpv BRAUN PARTNERS posunula v žebříčku v oblastech obchodního a korporátního právo a fúzí a akvizic, řešení sporů a projektů a energetice.

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 2. 2017

Poradenství bpv BRAUN PARTNERS při největší akvizici na českém a slovenském trhu v oblasti zdravotnictví