Povolení stavby v dobré víře

25. 3. 2021

Publikované články

Mgr. Adam Stawaritsch

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 1. 2019 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Pojišťovna Patricie a.s. (dříve Generali Pojišťovna a.s.) při prodeji projektových nemovitostí

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytovala komplexní právní poradenství svému klientovi ve dvou transakcích – první se týkala prodeje dvou projektových nemovitostí v Praze v rámci skupiny, druhá transakce zahrnovala extragroup prodej nemovitostí Ostravě a Ústí nad Labem, a to skupině Capexus. Právní poradenství obsahovalo nejen přípravu transakční dokumentace, ale i zajištění finalizace transakce.

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
14. 2. 2019 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS radila fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu v pražských Holešovicích

Naše advokátní kancelář se podílela na poradenství investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu A7 Office Center v Praze – Holešovicích od společnosti Revetas Capital. bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní služby při due diligence a vyjednávání transakční a finanční dokumentace. Tým vedený Miroslavem Dudkem (partner) a Gabrielou Porupkovou (of counsel) se dále skládal z Davida Vosola (partner) a Pavlíny Tejralové (advokátka) a Zuzany Štěpánkové (advokátka).

Newsletter
newsletter-min
9. 10. 2020 | bpv BRAUN PARTNERS

Vláda schválila další omezující opatření pro boj s virem SARS-CoV-19

Vláda před několika hodinami schválila sérii nových omezujících opatření pro boj s virem SARS-CoV-2, které se dotknou nejen velké části podnikatelů, ale i životů všech osob nacházejících se na území České republiky. Oblast průmyslu tímto přímo ovlivněna není.