Miroslav Dudek rozšířil řady partnerů advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS

10. 1. 2019

Tiskové zprávy

bpv BRAUN PARTNERS

Tisková zpráva
Stáhnout pdf

JUDr. Miroslav Dudek se s účinností od 1. ledna 2019 stal novým partnerem advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS. Miroslav Dudek působí v advokátní kanceláři bpv BRAUN PARTNERS od konce roku 2017 a jeho posun do vyšší pozice je výrazem odborného i lidského přínosu, který pro bpv BRAUN PARTNERS představuje.

Podobné novinky

Newsletter
tingey-injury-law-firm-yCdPU73kGSc-unsplash

Velká novela zákoníku práce

Legislativním procesem úspěšně prošla důležitá novela zákoníku práce. Účinná bude pro většinu ustanovení od 1. října 2023, část od 1. listopadu 2024. Na některé důležité změny bychom vás chtěli upozornit v tomto newsletteru.

Publikované články
linkedin1
3. 4. 2024 | Mgr. Nikola Faltová

Před dvěma měsíci jsem skončila v práci, stále nemám potřebné dokumenty

Po ukončení pracovního poměru se řada lidí registruje na úřadu práce. Jenže co dělat v případě, že nemáte v ruce potvrzení o zaměstnání ani o výši příjmu? Jaké dokumenty a kdy vám je musí zaměstnavatel předat, přibližuje advokátka Nikola Faltová.

Newsletter
photovoltaic-system-2742302_1280
10. 6. 2024 | bpv BRAUN PARTNERS

Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Vláda schválila usnesení č. 272, které stanoví základní postup pro vymezování oblastí nezbytných pro příspěvek České republiky k celkovému cíli Evropské unie v oblasti obnovitelných zdrojů energie do roku 2030 a oblastí pro zrychlené zavádění obnovitelných zdrojů energie.