bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní poradenství společnosti Carrier Transicold

28. 1. 2020

Tiskové zprávy

bpv BRAUN PARTNERS

Tisková zpráva
Stáhnout pdf

Společnost bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Carrier Transicold v prodeji její české dceřinné společnosti, která bude i nadále působit jako český distributor předního mezinárodního výrobce chladicích systémů pro pozemní dopravu pro české investory. Kupní cena nebyla zveřejněna. Společnost bpv připravila a spravovala data room všech relevantních dokumentů a radila v otázkách samotné transakce.

Podobné novinky

Newsletter
tingey-injury-law-firm-yCdPU73kGSc-unsplash

Velká novela zákoníku práce

Legislativním procesem úspěšně prošla důležitá novela zákoníku práce. Účinná bude pro většinu ustanovení od 1. října 2023, část od 1. listopadu 2024. Na některé důležité změny bychom vás chtěli upozornit v tomto newsletteru.

Publikované články
linkedin1
3. 4. 2024 | Mgr. Nikola Faltová

Před dvěma měsíci jsem skončila v práci, stále nemám potřebné dokumenty

Po ukončení pracovního poměru se řada lidí registruje na úřadu práce. Jenže co dělat v případě, že nemáte v ruce potvrzení o zaměstnání ani o výši příjmu? Jaké dokumenty a kdy vám je musí zaměstnavatel předat, přibližuje advokátka Nikola Faltová.

Newsletter
photovoltaic-system-2742302_1280
10. 6. 2024 | bpv BRAUN PARTNERS

Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Vláda schválila usnesení č. 272, které stanoví základní postup pro vymezování oblastí nezbytných pro příspěvek České republiky k celkovému cíli Evropské unie v oblasti obnovitelných zdrojů energie do roku 2030 a oblastí pro zrychlené zavádění obnovitelných zdrojů energie.