bpv BRAUN PARTNERS SLAVÍ 10 LET NA TRHU

23. 6. 2016

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 23.6. 2016

bpv BRAUN PARTNERS SLAVÍ 10 LET NA TRHU
Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS oslavila 15. června 2016 v Mánesu desáté

výročí svého založení.

Oslava kulatin a společných pracovních úspěchů bpv BRAUN PARTNERS se nesla ve znamení umění a konala se v nově rekonstruovaných prostorách výstavního komplexu Mánes, jehož atmosféra v blízkosti Vltavy na Žofínském ostrově se stala inspirací pro společně strávený večer v duchu zlatých 20. let minulého století.

Na 250 klientů, přátel a spolupracovníků se zúčastnilo této akce, s obrovským překvapením většina z nich oblečená a stylizovaná do 20. let, aby spolu strávili umělecky laděný večer, plný malování, dobové hudby a

videoprojekce. Vyvrcholením této pastvy pro oči bylo vyhlášení ceny za nejlepší dámský a pánský kostým. Dokonalou autentičnost večera v duchu této bouřlivé doby potvrdila skvělá jazzová kapela pod vedením šaramantního Petra Kroutila. Nejen hosté s uměleckými sklony se zapojili do společné tvorby uměleckého díla. Pod taktovkou profesora Martina Mainera měli tak všichni možnost přispět svou dávkou fantazie při společném malování, kde jedinou potřebnou devizou byla spontánnost zúčastněného. Hosté tak společně vytvořili úžasné dílo, které je k vidění v prostorách bpv Braun Partners v Myslbeku. Světovou premiéru zde měl film o bpv, který představil firmu, její partnery a spolupracovníky z jiného úhlu a ukázal velkého týmového ducha jak pražské, tak bratislavské pobočky.

Video je ke zhlédnutí zde na Youtube.

Jak bylo zjevné z reakcí přítomných hostí (někteří z nich dokonce vydrželi až do brzkých ranních hodin), a i z ohlasů po skončení akce, oslava se velmi vydařila. Kancelář se velice těší na minimálně dalších 10 let společného působení.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře v České republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působící ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české, slovenské i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými, slovenskými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.

iva.vosolova@bpv-bp.com

tel: 224 490 000

 

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
5. 8. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici obchodního centra Opatovská

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 12. 2019

bpv BRAUN PARTNERS poskytli poradenství fondu z portfolia společnosti Aventicum Real Estate v souvislosti s rekonstrukcí a rozšířením hotelu Marriott Praha

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
6. 2. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Unicapital Energy při akvizici společnosti PSP Technické služby