bpv BRAUN PARTNERS OPĚT ROZŠÍŘUJE SVŮJ TÝM

6. 4. 2016

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 1. února 2016

bpv BRAUN PARTNERS OPĚT ROZŠÍŘUJE SVŮJ TÝM

Tým mezinárodní advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS v rámci České Republiky a Slovenska posílil své řady o novou advokátku Ivu Hulmanovou, a koncipientky Markétu Nešetřilovou a Danielu Benčovou.

Mgr. Iva Hulmanová vystudovala právo na Univerzitě Komenského v Bratislavě a na Univerzitě v Regensburgu v Německu. Dlouhodobou právní praxi nabyla v advokátní kanceláři bnt attorneys-at- law v Bratislavě. Během svého působení se vedle práva obchodních společností a obchodního práva věnovala převážně právu nemovitostí se zaměřením na financování projektů, na právní poradenství související s územním plánováním, výstavbou a užíváním půdy, a v neposlední řadě také poskytovala právní poradenství v oblasti medicínského práva. Ve slovenské pobočce bpv BRAUN PARTNERS se tato advokátka bude věnovat právnímu poradenství s orientací na nemovitosti a medicínské právo. Iva hovoří vedle slovenštiny plynule německy a anglicky.

Mgr. Markéta Nešetřilová se po studiu práv na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a studiu práv na Technické Univerzitě v Drážďanech, stala novou koncipientkou u bpv BRAUN PARTNERS v Praze. Markéta nabyla své pracovní zkušenosti v předchozím zaměstnání v kanceláři Rödl & Partner. Vedle češtiny Markéta dobře ovládá němčinu a angličtinu.

Mgr. Daniela Benčová vystudovala práva Univerzity Komenského v Bratislavě a Univerzity v Kolíně nad Rýnem. Daniela již několik let pracovala v bpv BRAUN PARTNERS v Bratislavě na pozici studentky, nyní se po absolvování studia vrací a podporuje tak znovu bpv tým slovenské pobočky na pozici koncipientky. Své pracovní zkušenosti získala mimo jiné i na právním oddělení společnosti KPMG Legal Slovensko. Daniela hovoří plynule slovensky, německy a anglicky.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře v České republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působící ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české, slovenské i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými, slovenskými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Ing. Iva Vosolová, Marketing Manager iva.vosolova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Chambers 2022 firm logo
Tiskové zprávy
Tiskovky-min
15. 10. 2018

bpv BRAUN PARTNERS zastupuje IMMOFINANZ při koupi podílu ve společnosti S IMMO

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
9. 6. 2021

bpv BRAUN PARTNERS: Jako první spouštíme sérii odborných právních podcastů v němčině