bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Echilon Capital s.r.o. při prodeji akcií

14. 10. 2020

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 14.10. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Echilon Capital s.r.o. při prodeji akcií

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS radila svému klientovi, Echilon Capital s.r.o., coby jednomu z prodávajících akcionářů úspěšného fintech start-upu Platební instituce Roger a.s. (který propojuje investory se společnostmi s dlouhými splatnostmi faktur a vylepšuje tak jejich cash flow a zároveň umožnuje krátkodobé investice) při prodeji části jeho akcií strategickému investorovi – společnosti KB SmartSolutins, s.r.o. ze skupiny Komerční banky, a.s. Na transakčním právní poradenství mimo jiné se zaměřením na pravidla budoucích změn podílů jednotlivých akcionářů se podílel partner David Vosol a advokát Ondrej Poništiak.

Cenu transakce se strany rozhodly nezveřejňovat.

Kromě bpv BRAUN PARTNERS se na transakci podíleli Schönherr Rechtsanwälte GmbH, organizační složka (jako zástupce kupujícího) a Šetina, Komendová & Partners s.r.o., advokátní kancelář (zástupce ostatních prodávajících).

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
7. 6. 2018 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS asistuje Pražské energetice při akvizici společnosti specializované na fotovoltaiku

bpv BRAUN PARTNERS poskytovala společnosti PREměření, a.s., právní služby spojené s koupí firmy SOLARINVEST - GREEN ENERGY, s.r.o. Smlouva byla uzavřena 3. května 2018.

Newsletter
newsletter-min
14. 9. 2020 | bpv BRAUN PARTNERS

Vláda schválila svůj návrh zákona na podporu výstavby nových jaderných bloků. Stát bude garantovat cenu elektřiny, rozdíl zaplatí zákazníci. 

Dne 27. července 2020 schválila vláda České republiky návrh nového zákona o opatřeních k přechodu České republiky k nízkouhlíkové energetice (zkráceně jen „Návrh“).

Newsletter
newsletter-min
25. 4. 2020 | bpv BRAUN PARTNERS

Poslanecká sněmovna bude projednávat novely energetického zákona

Dne 21.04.2020 se má Poslanecká sněmovna zabývat hned několika návrhy novel zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon („EnergZ“).