bpv BRAUN PARTNERS asistovala Generali Fondu realit při další akvizici rezidenční nemovitosti v Praze

24. 11. 2020

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 24.11. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala Generali Fondu realit při další akvizici rezidenční nemovitosti v Praze

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytovala komplexní právní poradenství svému klientovi Generali Investments CEE, investiční společnost, jednajícímu na účet fondu Fond realit, otevřený podílový fond Generali Investments CEE, investiční společnost, a.s., při koupi historické residenční budovy formou nabytí 100% majetkové účasti ve společnosti SOUKENICKÁ 1086, s.r.o., která předmětnou nemovitost vlastní. Budova z počátku 20. století, která prošla kompletní rekonstrukcí (včetně restaurace v přízemí), se tak stala už třetí nemovitostí v portfoliu Generali Fondu realit.

O právní poradenství se na straně naší kanceláře postaral nemovitostní tým ve složení partnerů Gabriely Špak Porupkové, Miroslava Dudka a advokátky Pavlíny Tejralové, přičemž poradenství zahrnovalo komplexní právní prověrku, přípravu veškeré transakční dokumentace a vypořádání transakce. V rámci bpv se jedná už o druhou akvizici Generali Fondu, které jsme byli přítomni.

Cenu transakce se obě strany rozhodly nezveřejňovat.

Kromě bpv BRAUN PARTNERS se na transakci na straně Generali podíleli ASB Group (finanční a daňoví poradci) a Savills Česká republika (techničtí poradci).

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
red-court-ext-01 (1)
25. 3. 2022 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS radila J&T REAL ESTATE CZ při pronájmu budovy Red Court v pražském Karlíně holdingu Czechoslovak Group

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
19. 4. 2013

Ratingová publikace Legal 500 doporučuje i v roce 2013 advokáty z bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 5. 2017

LEGAL 500 doporučuje advokáty z bpv BRAUN PARTNERS