Advokáti bpv BRAUN PARTNERS radili českému technologickému start-upu SentiSquare při dalším kole financování

5. 5. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 5. května 2021

Advokáti bpv BRAUN PARTNERS radili českému technologickému start-upu SentiSquare při dalším kole financování

Společnost bpv BRAUN PARTNERS poskytla poradenství jedné z předních českých společností v oblasti aplikace umělé inteligence (AI), SentiSquare s.r.o., při druhém kole financování, kde získala jeden milion eur na další rozvoj. Tohoto kola se zúčastnili noví strategičtí a finanční investoři – česká IT firma IXPERTA a venture kapitálový fond Fazole Ventures – což mimo jiné potvrdilo nárůst ocenění společnosti v posledních letech.

Poradci pro tuto transakci byli Ondrej Poništiak a Arthur Braun.

Společnost SentiSquare s.r.o., která byla původně založena na Fakultě aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni a získala řadu ocenění, se zabývá analýzou a zpracováním textů a jejím hlavním zaměřením je automatizovaná komunikace se zákazníky bez jazykových omezení pomocí unikátní aplikace umělé inteligence, známé jako NLP (Natural Language Processing) Získané finance budou použity zejména na dokončení vývoje stávajícího produktu a uvedení nového no-code NLP produktu (softwaru, pro jehož ovládání není potřeba NLP expert či jiný specializovaný vývojář) na český trh i do zahraničí.

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Newsletter
newsletter-min
7. 11. 2019 | bpv BRAUN PARTNERS

Poslanecká sněmovna schválila zvýšení rodičovského příspěvku

Newsletter
newsletter-min
7. 12. 2017 | bpv BRAUN PARTNERS

Začátkem roku 2019 uplyne lhůta pro nahlášení skutečných vlastníků právních osob

Publikované články
Clanky-min
26. 12. 2018 | Mgr. Nikola Ourodová

Jaké změny čekají podnikatele v roce 2019?