LUCIE KALAŠOVÁ JMENOVÁNA DO POZICE OF COUNSEL

1. 2. 2018

Tiskové zprávy

Vedoucí advokátka JUDr. Lucie Kalašová, LL.M., působící v advokátní kanceláři bpv BRAUN PARTNERS v Praze od roku 2007, byla v lednu jmenována do pozice Of Counsel.

“Prostřednictvím této nové pozice v rámci naší kanceláře bychom rádi ocenili její špičkovou odbornost a dosavadní odvedenou práci na pozici seniorního právníka“, komentuje jmenování kolegyně do pozice Of Counsel managing partner kanceláře Arthur Braun, M.A.

Lucie Kalašová vede v advokátní kanceláři právní tým zaměřený na oblast pracovního práva a ochranu osobních údajů. Ve své dlouholeté praxi se zaměřuje na poradenství týkající se nejen pracovního práva (včetně kolektivního vyjednávání) a ochrany osobních údajů (včetně poradenství ohledně nového nařízení „GDPR“), ale i poradenství v oblastech blízce souvisejících jako např. vztahy mezi obchodními korporacemi a jejich statutárními orgány, vysílání zaměstnanců v rámci Evropské Unie, pobytovou agendu cizinců. Má bohaté zkušenosti se zastupováním klientů v

pracovněprávních soudních sporech, a to jak na straně zaměstnance, tak i zaměstnavatele.

Lucie pravidelně publikuje v předních českých médiích a aktivně se věnuje přednáškové činnosti. Je členkou Labour Code&Social Affairs Committee u Americké obchodní komory v Praze. Dále je doporučovaným odborníkem mezinárodní ratingové agentury Chambers Europe.

Lucie vystudovala Právnickou fakultu na Západočeské univerzitě v Plzni, pregraduální studium absolvovala na Filozofické fakultě Technické univerzity v Chemnitzu a na Právnické fakultě Univerzity v Pasově, kde v rámci následného postgraduálního studia získala i titul LL.M.. Titul JUDr. získala v roce 2007 na Právnické fakultě Západočeské univerzity v Plzni. Hovoří plynně německy a anglicky. Mezi její největší koníčky patří rodina, fotografování a kynologie.

O společnosti:
Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 35 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, life sciences, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Ing. Iva Vosolová, Marketing Manager iva.vosolova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
21. 3. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti REDSIDE při prodeji budovy Avenir E

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 1. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Pojišťovna Patricie a.s. (dříve Generali Pojišťovna a.s.) při prodeji projektových nemovitostí

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
10. 6. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti MVGM při převzetí aktivit společnosti JLL (Jones Lang LaSalle) v oblasti správy nemovitostí v kontinentální Evropě